Astus, North Sydney 2014

L4 | Informal Meeting area

Astus were to move into the space that FinancePlus had been occupying and would at times be sharing the floor with other company departments as needed. The space was functional but the client was keen to refresh the floor, keeping it as neutral as possible so it could house various brands as required. Our solution included slight modifications to the finishes and light fittings in the kitchen area as well as two new meeting rooms and informal meeting spaces. We kept the finish palette neutral and worked with the existing honeycomb design features to deliver a more contemporary and sophisticated space that would last into the future without dating.

L4 | Informal Meeting partition L4 | Meeting Room Xod L4 | Meeting Room Xod 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *